Σχετικά Με Εμάς

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αμφιλοχία Αιτωλ/νίας  και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία, τυποποίηση  και συσκευασία νωπού κρέατος για χονδρική και λιανική πώληση – τυροκομικών – κατεψυγμένων προϊόντων από το  1979.

Η επιχείρηση διαθέτει σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις. Η εταιρεία δραστηριοποιείται  στον τομέα εξειδικευμένης παραγωγής προμηθεύοντας χώρους μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία – εστιατόρια – catering – ταβέρνες – ψητοπωλεία κ.α.) καθώς και   χονδρεμπόρους μέσω του σφαγείου με κωδικούς (S 148). Επίσης διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε προμήθειες  δημοσίων φορέων (φυλακές, δήμους, κοινωνικά  παντοπωλεία).

Η επεξεργασία  γίνεται σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, εφαρμόζοντας σύστημα HACCP και ISO για την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Η εταιρεία αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση όπου αξιοποιεί και εξελίσσει την παραδοσιακή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει κατά την μακρόχρονη πορεία της  με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Η διάθεση των προϊόντων μας γίνεται με τα ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία που διαθέτουμε.

Το σύγχρονο και ευέλικτο δίκτυο διανομής εγγυάται την άμεση προμήθεια των προϊόντων σας. Οι προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού αποτελούν κινητήριο δύναμη και επιβράβευση για την εταιρεία μας!

ΕΛΟΤ EN ISO 22000:2005 (Κατ. CI)