Λ.Πεντέλης 48, Βριλήσσια, Τηλ: 210 8031032, Fax: 210 6131816

Λ.Βεϊκου 67, Γαλάτσι, Τηλ: 210 2912262
e-mail: [email protected]
Αναζητήστε τα προϊόντα μας  

Άρθρα και συμβουλές για το κρέας

  Προβολή Όλων

ο καλύτερος τρόπος ψησίματος μπριζόλας

Καταρχήν, θα πρέπει να διαθέτουμε ψησταριά με 'σκάλες' στα πλαϊνά της (επίπεδα 1,2,3)

Αρχικά, τοποθετούμε το κρέας αφού το έχουμε προετοιμάσει (αλάτι, πιπέρι, ρίγανη) στο πιο κοντινό επίπεδο στα κάρβουνα, έως ότου αυτό αλλάξει χρώμα στην επιφάνεια του, (χωρίς να καεί). Το ίδιο κάνουμε και στην άλλη του πλευρά και μετά απλά το ανεβάζουμε σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, αφήνοντας το να 'βράσει' εσωτερικά με τους χυμούς του.

Η ένδειξη ότι είναι έτοιμο, είναι τα γκριζωπά σημεία σε μέγεθος κουκουτσιού που βγαίνουν στην επιφάνεια του κρέατος.

Επιτέλους τρώμε..

 

Copyright 2009-2010 © www.agorakreaton.gr
created by
Client Trust A.E.